standard-title Om Fysio-On

Om Fysio-On

FYSIO-ON ER FYSIOTERAPI TIL MENNESKER I BEVÆGELSE

Hos FYSIO-ON arbejder vi helhedsorienteret igennem hele behandlingen. Efter en grundig samtale om dine problematikker, undersøger vi din kropsholdning og din funktionelle bevægelser. I forlængelse af undersøgelsen bliver der diagnosticeret og behandlet med hænderne. Efterfulgt af en unikt tilpasset genoptræningsplan. Behandlingen bliver udført med en eklektisk tilgang, hvor der udvælges og sammensættes behandlingselementer fra flere forskellige behandlingsideologier. I praksis betyder det, at vi hele vejen tilpasser os til dit behandlingbehov. Det betyder også, at vi kan hjælpe mange, der er ”opgivet” andre steder. Skal vi hjælpe dig, så betil en tid nu via online booking

Mvh FYSIO-ON

 


Personen bag terapeuten
er Josefine Holm Søndergaard. Josefine kommer oprindeligt fra Sebbersund, men er nu bosat i Nibe, sammen med sin mand og deres to døtre. Hun er udpræget friluftsmenneske, og nyder at være aktiv og komme ud og bruge naturen – ikke mindst den nærliggende » Skalskoven« til hyggelige gåture og lege med børnene i skoven.
Josefine Holm Søndergaard blev uddannet fysioterapeut i 2013 og har efterfølgende taget uddannelsen som statsautoriseret fodterapeut, hvilket giver hende et unikt indblik i fodens biomekaniske indvirkning på kroppens øvrige bevægelser, samt en særlig viden omkring behandling og korrektion af forskellige typer af fodlidelser.
Josefine har været fastansat fysioterapeut ved Falck Healthcare siden 2014, hvor hun primært har behandlet en bred vifte af fysiske arbejdsrelaterede lidelser.


Personen bag terapeuten
er Thomas Riis. Jeg er gift og har børn. Vi er bosiddende i Nibe og vi elsker byens mange muligheder for aktiviteter som legepladserne, skoven, naturen, fodbold, gymnastik eller svømmehallen. Mine egne yndlingsbeskæftigelser er mine børn, MTB, OCR (forhindringsløb) og at arbejde på de mange projekter omkring huset.