standard-title Om Fysio-On

Om Fysio-On

Vi vil behandle dig bedre!

Det betyder, at vi ser på langt mere end bare, hvor det gør ondt, eller hvor du er kommet til skade. Vi arbejder helhedsorienteret, hvilket betyder, at vi ser på hele din krop og din evne til at bevæge dig. Vi tager snakken om hvordan du bruger kroppen nu og hvordan du gerne vil bruge den fremover. I tråd med den helhedsorienterede undersøgelse bliver der diagnosticeret og behandlet med hænderne.

Behandlingen bliver udført med en eklektisk tilgang, hvor der udvælges og sammensættes behandlingselementer fra forskellige behandlingsideologier. I praksis betyder det, at vi gør nogle ting lidt anderledes. Det betyder også, at vi kan hjælpe mange, der er ”opgivet” andre steder.


Personen bag terapeuten
er Josefine Holm Søndergaard. Josefine kommer oprindeligt fra Sebbersund, men er nu bosat i Nibe, sammen med sin mand og deres to døtre. Hun er udpræget friluftsmenneske, og nyder at være aktiv og komme ud og bruge naturen – ikke mindst den nærliggende » Skalskoven« til hyggelige gåture og lege med børnene i skoven.
Josefine Holm Søndergaard blev uddannet fysioterapeut i 2013 og har efterfølgende taget uddannelsen som statsautoriseret fodterapeut, hvilket giver hende et unikt indblik i fodens biomekaniske indvirkning på kroppens øvrige bevægelser, samt en særlig viden omkring behandling og korrektion af forskellige typer af fodlidelser.
Josefine har været fastansat fysioterapeut ved Falck Healthcare siden 2014, hvor hun primært har behandlet en bred vifte af fysiske arbejdsrelaterede lidelser.


Personen bag terapeuten
er Thomas Riis. Jeg er gift og har børn. Vi er bosiddende i Nibe og vi elsker byens mange muligheder for aktiviteter som legepladserne, skoven, naturen, fodbold, gymnastik eller svømmehallen. Mine egne yndlingsbeskæftigelser er mine børn, MTB, OCR (forhindringsløb) og at arbejde på de mange projekter omkring huset.